Kylpyhuoneremontit ja muut remontit Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudun alueella 

Toteutamme kylpyhuoneremonttien lisäksi luotettavasti ja ammattitaidolla monenlaiset muutkin remontit Espoosta käsin Helsingissä, Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Palveluihimme kuuluvat remonttien lisäksi erilaiset korjaustyöt niin kotiin kuin yrityksille ja taloyhtiöille. Työ tehdään aina hyvällä hengellä, aikataulun ja budjettisi puitteissa – ympäristön siisteyttä unohtamatta! Voit tilata meiltä maksuttoman arvion remonttisuunnitelmastasi.

Tutustu remonttihinnastoomme

Huoneistoremontit

Teemme pienet ja suuret huoneistoremontit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Ammattilaisen tekemä huoneistoremontti antaa kodillesi uuden ilmeen ja elämän sekä nostaa kotisi arvoa asuntomarkkinoilla. 

Toteutamme myös pienemmät pintaremontit kotiisi, kuten seinien maalaukset, tapetoinnit ja lattiatyöt. Ennen remonttia arvioimme kanssasi remontin laajuuden sekä päätämme yksityiskohdista. Haluamme lopputuloksen olevan juuri sellainen kuin olet haaveillut.

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Kaipaako kylpyhuone- tai saunatilasi päivitystä? Toteutamme erilaiset työkokonaisuudet purkutöistä laatoituksiin, seinäraappauksiin ja kalusteasennuksiin, kuten esimerkiksi kiukaan ja lauteiden asennuksen. Me myös neuvomme ja autamme sinua tekemään parhaat mahdolliset ratkaisut tilasi ominaisuuksien mukaan. Uudistettu kylpyhuone tai sauna ammattilaisen remontoimana takaa tilojen viihtyisyyden ja turvallisuuden.

Keittiöremontit

Keittiöremontin tekeminen sujuu nopeasti ja helposti ammattilaisen suunnittelulla ja toteutuksella. Suoritamme tarvittavat purkutyöt, laatoitukset, maalaukset ja tapetoinnit, sekä asennamme keittiökoneistot ja tasot. Palveluihimme kuuluvat myös keittiön putki- ja sähkötyöt. Uusi keittiösi ilahduttaa silmää sekä parantaa arkeasi helppokäyttöisyydellään.

Ulkoremontit ja muut työt

Tilauksen mukaan rakennamme, remontoimme tai asennamme pihallesi erilaiset ulkorakenteet, kuten terassit ja patiot. 

Palveluihimme kuuluvat lisäksi monet erikoisremontit, kuten sisäilmakorjaukset sekä ilmastointi- ja sähkötyöt. Kerro meille remonttihaaveistasi – olipa mielessäsi millainen remontti tahansa – ja me autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun! Palvelemme Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudun alueella.